Гонзо: Говорих с Левски за поста главен мениджър

Наставникът прехвърли топката в полето на началниците си

Спряганият за завръщане в Левски Георги Иванов – Гонзо призна, че е имал разговори със собственика на Левски Тодор Батков за завръщане на „Георги Аспарухов“, като главен мениджър. Легендата на „сините“, който сега оглавява Черно море, коментира, че сега всичко в въпрос на разговори между ръководствата на „сините“ и „моряците“, като не пропусна да отбележи, че престоят му на „Тича“ е било изключително ползотворно.

„Провел съм разговори с Тодор Батков, като вече двете ръководства трябва да решат как ще се процедира. Говорили сме за поста главен мениджър. Сега е малко комплицирана ситуацията, защото влизаме в плейофи и наистина няма да ми е много приятно, ако трябва да си тръгна от Черно море, но сърцето ми е в Левски. Все пак престоят ми в Черно море бе много ползотворен“, започна Гонзо.

„Моето решение, ще бъде окончателно след като се видя с хората от Черно море. Знам, че това е неприятна ситуация и двата тима, никой не може да мисли за предстоящите си мачове. Все още не мога да коментирам Левски“, коментира пред медиите днес легендарната деветка на тима от Герена.