6 март: Бърза работа-срам за майстора

Хороскоп

05-03-2014, 22:29

Снимка:

Frank Uyttenhove

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Цената на упорството

Слънце в Риби, Луна в Телец. Венера във Водолей. Астрологична картина на деня

Неприятни финансови новини и недостиг на финансови средства могат сериозно да ни притеснят в четвъртък и да станат причина за спад в настроението. Дано сте успели вчера да се възползвате от благоприятните условия за решаването на практични въпроси, тъй като днес вероятно напредъкът по тях ще бъде възпрепятстван от досадни препятствия. Част от тях ще бъдат съвсем обективни, външни, но ще има и такива, които са плод на личните ни страхове, неувереност и липса на достатъчно самочувствие. Слава Богу, тенденцията е временна и макар че безспорно посочва уязвими места и проблеми върху които трябва да поработим, няма да повлияе трайно върху намеренията и настроенията ни.

Четвъртък е своеобразен празник, тъй като поставя край на безпрецедентно дългото пребиване на Венера в Козирог. Преминаването на небесната красавица от хладния и сдържан Козирог в интелигентното и хуманно царство на Водолея, безспорно ще ни подейства освежаващо. Последните четири месеца бяха тежки за личните и делови взаимоотношения, където камък не остана необърнат. Сега можем да се надяваме на постепенно подобряване на микроклимата в партньорствата и възвръщане на лекотата в общуването. Разбира се настъпилите промени са окончателни и ще трябва да нагодим новите си представи към тях, а също и надеждите си за преодоляване на възникналите конфликти и методите с които ще си послужим за да ги преодолеем. Разполагаме и с достатъчно време за да се ориентираме и нагодим към промените. Реални условия за нормализация на взаимоотношенията и установяването на хармония в тях ще имаме едва
в края на март.

Работа и бизнес
Денят ще бъде труден за бизнеса, особено за по-нетърпеливите и недисциплинираните. Препятствията и усложненията вероятно ще подтикнат мнозина да търсят преки пътища, да заобиколят ограниченията на правилата и законите или да "прескочат" нечии указания и разпоредби. Ефекта обаче ще бъде обратен и последствията няма да закъснеят,създавайки още по-големи проблеми.Нетърпението ,прибързаността, безотговорността и неподчинението могат не само да застрашат реализацията на начинанията ви, но и сериозно да уронят авторитета и репутацията ви. Избягвайте конфронтация с преки ръководители и представители на държавната администрация. Резултатът няма да е във ваша полза.

Здраве, хранене и красота
Денят може да донесе изостряне на симптомите при текущи и хронични заболявания, към лечението на които следва да подходим изключително отговорно. Дори онези които се намират в цветущо здраве следва да бъдат наблюдателни относно физическото си състояние, тъй като днес организма може да алармира за скрити и незабелязани до момента проблеми. Профилактиката и ранната диагностика увеличават шансовете за адекватно и резултатно лечение. Организмът се нуждае от пълноценна храна и ще усвои максимално всички полезни вещества и минерали от нея. Диетите и гладуването са противопоказни. Ако имате причини да ги спазвате просто се придържайте към вегетарианско меню и пийте повече течности. Разкрасителните и подмладяващи процедури ще имат забележим и траен ефект.