"Аз съм дърта пияница" направи нещастен Радо Михов!

Пловдивчанинът мисли да впечатли журито на "България търси талант" с балада

„Аз съм дърта пияница“ донесе на Радо Михов покани за участия, бърза слава и както изглежда – разочарование!

Новият „поет с китара” от Пловдив се появи в сутрешния блок на bTV, за да разкаже как се е родил първия му супер хит. В ефира на телевизията, която го изстреля в центъра на зрителското внимание, обаче симпатичният младеж не изглеждаше да се е побъркал от щастие, предаде kliuki.bg

Радо Михов очаквал успеха на творбата си, но изглежда подценил ефекта на ефира. „Аз съм дърта пияница“ не само стана популярна още на първите акорди при изпълнението си, но вече атакували симпатичния пловдивчанин с оферти.

Клубове му пишели в мрежата да направят „нещо” съвместно. Първото сигурно участие на Радо Михов обаче било за…сватба! Болезнено ироничната Генка Шекерова нетактично отбеляза, че сигурно го канят за края на тържеството, когато гостите са ударно „запразнили”!

Радо обаче благо я парира с това, че на една сватба не само песента му е повод за пляскане с ръце. Бързият успех не го е накарал да се самозабрави и смята, че има нужда от музикален педагог.

Въпреки безспорния ефект на „Аз съм дърта пияница“ смята да превземе наистина „България търси талант” с нещо по-различно – любовна балада, например! Искал да покаже до къде са му възможностите на самоук музикант, който сам си прави песните!

Щял да използва подобна „кукичка” като припева на „Аз съм дърта пияница“, но искал да спечели формата с целия си талант. Добре образован е и си вади хляба в търговски отдел, но сърцето му принадлежи на музиката и най-прекрасната приятелка.

Мистериозната дама била страхотна, но вместо да е изключително щастлив, изглежда е осъзнал с пълна сила какво е да си под жестоките удари на хейтърската атака. Псували любимата му, а освен това изглежда е прочел какво е всеобщото мнение по форумите за песента му.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"