ГЕРБ Пловдив област: Осъждаме насилието върху съветника от Родопи!

Животът

06-03-2014, 10:03

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Атанас Кулин все още е член на партията

Областното ръководство и членовете на партия ГЕРБ Пловдив област категорично осъждат и се разграничават от акта на насилие върху общинския съветник от  ГЕРБ в община "Родопи" Атанас Кулин, казват в свое специално обръщение от ГЕРБ Пловдив област.

Той все още е член на партията. Фактическото изключване ще стане след като Изпълнителната комисия на партията разгледа и гласува направеното от Общинската организация в община "Родопи" предложение.

Всички форми на насилие срещу личността са неразбираеми и абсолютно неприемливи за ПП ГЕРБ, независимо от мотивите на извършителите и поръчителите на това грозно деяние. Областното ръководство и членовете на ПП ГЕРБ Пловдив област категорично се обявяваме срещу политизирането на подобен тип криминално деяние и изкуственото създаване на напрежение.

Областното ръководство и членовете на ПП ГЕРБ изразяваме острото си възмущение от проявеното насилие. Изразяваме и нашата убеденост, че този акт на агресия няма да остане безнаказан и виновните ще бъдат открити и осъдени с цялата строгост на закона.