Бизнес срещи и семинари през втория ден на MachTech & Metal, IFAM и Intronika

Два са акцентите на втория ден на изложението

Индустриалното В2В изложение, което започна вчера (5 март) в Интер Експо Център – София представя директни изложители от над 10 държави, сред които България, Германия, Австрия, Гърция, Турция, Полша, Словения, Сърбия, Унгария и Хонг Конг. Сред експонатите са продуктите на над 120 световни производители на машини и индустриално оборудване.

Два са акцентите на втория ден на изложението:

IndustryMatchMaking 2014 - международни двустранни срещи за бизнес коопериране и трансфер. Български  фирми срещат потенциални партньори от България, Великобритания, Сърбия, Турция Германия, Гърция и Италия. Срещите са организирани от Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес, партньор в европейската мрежа за подкрепа на предприятията Enterprise Europe Network , съвместно с Интер Експо Център и ICM d.o.o., Словения. Срещите се провеждат в зала 3/ D9, от 10.30 до 18.00 ч.

Бизнес форум - повече от 10 фирми с утвърден на българския пазар имидж ще участват с презентации и семинари в обособена зала, непосредствено до щандовете на изложителите в зала 3/C19. Посетители и участници в индустриалното изложение ще могат да присъстват на семинарите на СпейсКАД, ВИЗИ Интернешънъл Техноложи, ГАЛИКА, Рапид Прогрес и Гюринг България. Темите и конкретните часове в програмата можете да прочетете тук >>>

Официален финансов партньор на индустриалното В2В изложение е УниКредит Булбанк. На щанда на банката в зала 3 изложители, посетители и специалисти от различните сфери на индустриалния сектор могат да получат консултации и съвети за финансиране. „Много често напоследък се ползва финансиране на оборудване чрез лизингови сделки, както и финансиране и защита вземанията от контрагенти чрез факторинг“ – споделя Миглена Атанасова, мениджър международни клиенти на УниКредит Булбанк. Пълната й покана можете да видите тук >>>

13-ото издание на MachTech & Metal, IFAM и Intronika очаква своите посетители до 7 март включително от 10.00 до 18.00 ч., входът е срещу регистрация.

Присъединете се към MachTech & Metal във Facebook.