ПловдивУтре: 7 март

Мисия Пловдив

06-03-2014, 18:10

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Облачен петък, в Пловдив от 5 до 10 градуса

Какво, къде, кога в петък

Облачен ще бъде Пловдив и утре. Синоптиците прогнозират дъжд и температури от 5 до 10 градуса.

За петък остана визитата на евродепутата Александър Граф Ламбсдорф в пловдивския квартал "Столипиново". Причина за пропадането на посещението днес е изпуснат полет.

Александър Граф Ламбсдорф, член на Европейския парламент и зам.-председател на групата на Алианса на либералите и демократите за Европа ще посети "Столипиново", където ще се срещне с представители на фондация "Рома-1995" и ще направи опознавателна обиколка на района. За утре остава и срещата на политика със зам-кмета Георги Титюков.

Районна прокуратура Пловдив ще представи отчета си за 2013 година и постигнатите резултати. Брифингът ще се проведе в сградата на пл. "Съединение" № 3 от 11.00 часа.

В 11.30 ч. в пресклуба на БТА - Пловдив ще има пресконференция, на която ще се съобщят обобщените резултатите от проведената кръгла маса на тема "Семейството-висша ценност на обществото". Ще присъстват София Ангелова - председател на Женска Организация на ВМРО в Пловдив, Султанка Петрова - председател на Националната Женска Организация на ВМРО и Калина Крумова - председател на сдружение "Евромайки".

Конференция на тема „Противоречията на наследството (за един виртуален музей на СОЦ-а)“ организират на 7, 8 и 9 март Институтът за критически изследвания към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” и Катедрата „Социология и науки за човека“ на Философско-историческия факултет във висшето училище.

Всички сесии и студиа на форума ще се проведат в зала „КОМПАС“ на Ректората на Пловдивския университет. Официален старт на проявата на 7 март в 10:00 ч. ще дадат ректорът проф. д-р Запрян Козлуджов и научният секретар на конференцията Деян Деянов.

Висше училище по агробизнес и развитие на регионите е традиционен инициатор и организатор на „Ден на биоземеделието”, който се осъществява в рамките на Международната селскостопанска изложба АГРА.

Тази година Денят на биологичното земеделие ще се състои на 7 март (петък) 2014 г. /Международен панаир-Пловдив, Конгресен център, зала „България“/ В рамките на инициативата от 10:00 ч. до 13:00 ч. ще се проведе Международна конференция на тема „Икономически аспекти на биологичното земеделие“, в която ще вземат участие национални и международни организации, представители на държавни институции, фирми, университети, изследователски организации и други.

Цялата програма на АГРА за утре вижте ТУК.