Христо Сираков се сгоди за еротична танцьорка

Избраницата на Ицо Стоте манекенки 33 години по-млада от него

Бизнесменът Христо Сираков, популярен с прозвището Ицо Стоте манекенки се сгоди на помпозно парти в столичен клуб за новото си гадже Биляна Евгениева. 33 години по-младата от него плеймейтка и еротична танцьорка събраха приятели, сред които Жени Калканджиева, Любен Дилов - син, певиците Йоана и Рут Колева и най-близката приятелка на Сираков - Дияна Любенова.
Биляна от няколко седмици носи на ръката си диамантен пръстен, подарен от Сираков, а според клюките е бременна, което се доказва и от снимките с наедрялото й коремче.
Сираков твърди че огромната разлика в годините не влияе по никакъв начин в отношенията им с Биляна. Това е поредното му младо гадже и очевидно единствената от миските, която ще му стане жена.
След като се разведе с първата си съпруга, от която има син на годините на Биляна, Сираков се впусна в нощния живот на столицата и мина през леглото на десетки манекенки и моделки. Най-запомнящи са връзките му с Ирен Онтева, от която също има син и със Зара, която по неофициална информация все още обича.
24-годишната перничанка Биляна Евгениева също има дълга биография. Тя доскоро се кълчеше в еротичното шоу "Бабилон", известно със садо-мазо изпълненията си. Танцьорката е имала дълга връзка с Мартин Данона и кратка авантюра с Ники Михайлов, но твърди че не тя е причината за раздялата му с Алисия. Има 1 дете, което е родила на 17-годишна възраст./ Lifestyle.bg