Бургазлия изненадва жена с 300 рози

Традиционалисти поръчвали всяка година огромни букети по куриер за любимите си

Бургазлия с поръчан седмица преди 8 март букет е един от най-големите клиенти тази година за празника в бутик за цветя. Това споделиха служителите в голямата цветарница, които с умиление разказаха за младия мъж. Той направил заявката предварително за 300 рози, които са с цвят на истинска циклама, розови и кремави. "Това, което е по-трогателно, е че самият той много се вълнуваше. Утре, чрез наш куриер трябва да ги занесем до дома на дамата. Има и картичка - много е красива, защото е от ръчно изработените със специални розови листчета", разказа с вълнение служителката. 

По дутите й, тази година има традиционен интерес към поръчките на цветя по куриер. Имало и редовни клиенти, които вече над 6 години поръчвали за своите дами цветя за празника на жената. Най-търсените за празника от предварителните заявки били розите, орхидеята и пролетните цветя. 

"Имаме много редовни клиенти, които правят заявки по телефона от чужбина, за жени в Бургас. Мога да кажа, че са традиционалисти, защото залагат на едни и същи цветя, всяка година. Романтично е, защото един от клиентите не пропуска да зарадва жена си с 25 рози вече десетилетие", споделя и собственичката на известния бургаски цветен бутик - Диана Теодосиева. Тази година те имали повече работа на 7-ми, заради почивния ден. Утре обаче очакванията й са да се търсят най-много дребните карамфили, които били много ароматни и лалетата. Днес пък много трогателни се оказали малчуганите, които пристигали в магазините за да купят цвете за любима учителка.