Изнесени офиси на Енерго-Про в Каварна и Ген. Тошево

Мисия Добрич

07-03-2014, 16:06

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

На 11 март, изнесен офис ще има в Балчик, а на 13 март в Тервел

Осем посетени населени места и повече от 250 обслужени клиенти. Това показват данните на ЕНЕРГО-ПРО три седмици след старта на инициативата на компанията „Изнесен офис“. В рамките на проявата екипи от специалисти „Обслужване на клиенти“ на ЕНЕРГО-ПРО посещават малки населени места на територията на Североизточна България, за да предложат на клиентите различни услуги, свързани с дейността на компанията.

През тази седмица специалистите на ЕНЕРГО-ПРО гостуваха в Каварна и Генерал Тошево, като отново десетки клиенти на компанията се възползваха от инициативата. Благодарение на любезното съдействие на местните власти, домакин на изнесените офиси за пореден път бяха сградите на общинските администрации в двата посетени града. Както и до този момент, традиционните теми, по които клиентите търсеха специалистите на компанията, бяха проверка и разяснение на сметки за електроенергия, заявяване на различни услуги, стартиране на процедура по присъединяване към мрежата и други.

„Много съм доволна от тази форма на обслужване, тъй като е удобен и лесен начин за по-голямата част от населението на нашата община. Обслужването е компетентно и много приятно.“, сподели Ани Петрова, клиент на компанията от Генерал Тошево. Тя допълни, че изнесените офиси в малките населени места са особено полезни за по-възрастните хора, които по-трудно могат да пътуват до областните градове, където са Центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО. Анна Костадинова, също от Генерал Тошево, посети изнесения офис в града, за да регистрира свой клиентски номер. Тя изрази своето удовлетворение от инициативата, като заяви: „Обслужването е бързо и на ниво. Обяснява се добре и ясно. Доволна съм от изнесения офис на ЕНЕРГО-ПРО.“ И двете дами изразиха надежда инициативата на компанията да продължи и занапред.

 Инициативата на ЕНЕРГО-ПРО продължава и през следващата седмица. На 11 март, вторник, изнесен офис ще има в Балчик, а в четвъртък, 13 март – в Тервел.