А дано, ама надали: Джако няма незаконен син

Сапунката около 31-годишния Брандън Хауърд е далеч от развръзката си

Развитието на събитията около покойния Майкъл Джексън и обявения от жълтите издания за негов незаконен син 31-годишен Брандън Хауърд започва да става все по и по-интересно.

Първо сайтът за светски новини TMZ публикува информация, според която резултатите от ДНК-анализа са фалшиви.Това става видно от логото от така наречената ДНК лаборатория е било откраднато от филма „Терминатор: Спасение“ (Terminator Salvation).

Твърдението, че Джексън е биологичният баща на певеца, наричан "превъплъщението на Майкъл Джексън" заради приликата си с него, породи спекулации, че именно той е момчето, за което се пее в хитовото си парче "Billie Jean" от 1982 г. Вчера неназавони източници обясниха, че 31-годишният Хауърд е син на соул певицата Мики Хауърд, която е концертирала с Майкъл Джексън в началото на 80-те години на миналия век.

„Доказателството“ уж идва от независима лаборатория за ДНК тестове в Ирландия, наречена "ДНК Лаб." От TMZ направили собствено разследване с надеждата да получат повече информация от лабораторията, но се оказало, че тя не може да бъде открита. След неуспешното журналистическо разследване, екипът на изданието направил простичко търсене в Google за логото на ДНК лабораторията. Те го открили почти веднага, но не това е най-забавната част.  Оказва се всъщност, че логото е използвано за рекламна цел за една от сериите на култовия американски екшън Терминатор.

И добре че Би Хауърд набързо обяви, че не е давал разрешение на когото и да било да сравнява неговата ДНК с тази на покойния Майкъл Джексън, защото недостоверността на резултатите щеше да породи скандал около него.

С това разборията далеч не приключва. Според информация на „Дейли Нюз“ баща на Брандън е... Джо Джаксън. Което прави двамата с Майкъл... братя. Семейство Джаксън били отдавна наясно със спекулациите около Джо и Брандън, но просто не били склонни да ги приемат насериозно. Информацията потвърждава неназован източник, близък до музикалното семейство.

Ако има и 5-10% възможност да сте разбрали всичко до момента, ето ви и още една възможност. За бащинството на 31-годишният изпълнител претендира и 65-годишният Оги Джонсън. Пред британският „Дейли Мейл“ той обясни, че той е биологичният баща на момчето, което цял живот се е възхищавало на Краля на попа.