Станков се оплака: Непрекъснато ни критикуват

Спорт

07-03-2014, 20:03

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Не виждам какъв е поводът за това, смятам, че се представяме много добре през сезона, убеден е треньорът на Локо

Треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков даде днес традиционната си пресконференция на Лаута, на която говори за състоянието на отбора преди гостуването на Славия. Двубоят от 26-ия кръг е в неделя от 15 часа на стадиона в „Овча купел”.

Ето какво каза Сашо Станков на брифинга:

Постарахме се да се подготвим за мача със Славия по възможно най-добрия начин. Атмосферните условия малко ни затрудниха да водим нормален тренировъчен цикъл през тази седмица, но въпреки всичко импровизирахме и общо взето се подготвихме добре.

Искаме да завършим достойно този дял от първенството преди решителните плейофи. Предстои ни мач със сериозен отбор в лицето на Славия. Независимо какво е класирането им – това е отбор с традиции. Разузнахме добре противника.

Проблемът е, че имаме доста контузени футболисти. Това са хора, които липсват на нашия отбор, за да има повече вариативност и широчина в състава.

Подхождаме към този мач както обикновено – сериозно и с респект към противника. Надявам се отборът ни да покаже истинското си лице. В последния мач срещу Черноморец показахме характер, но все още в игрови план не съм доволен.

Като цяло, мисля, че представянето на отбора през този сезон е много добро и не виждам какъв е поводът непрекъснато да се търсят критични нотки към нашия отбор. Според мен ние си вършим добре работата. Това, че сме завършили наравно в последната среща - на всеки отбор може да се случи. Неприятно е, че не успяхме да вземем 3 точки срещу Черноморец, но всяка една спечелена точка е важна за нас.

Контузени са Мендес, Валери Георгиев и Стелиос Илиадис, които ще пропуснат мача. Радващото е, че Крис Гади може би ще влезе в групата. Аласан Н’Дайе също не тренираше през последните дни заради травма, но се надявам да стисне зъби и да попадне в групата.