Драго Чая се връща на екран в БНТ

Общество

07-03-2014, 21:41

Автор:

BulgariaUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Драго Чая се връща в тв ефира?

Той ще води предаване, посветен на историята на националната медия

Водещият Драго Драганов очевидно няма никакво намерение да се пенсионира и остава на хранилка в БНТ за постоянно, научи „Всеки ден". Колежката му и дългогодишна приятелка Марта Вачкова лобирала стабилно за него и Чая се уреди с ново предаване, и то в праймтайма.

Певецът и бивш приятел на Лили Иванова е подготвил своеобразен сериал, посветен на историята на Българската национална телевизия (БНТ). Проектът се казва „55 години от вашия живот" и ще бъде излъчен в точно 55 предавания от понеделник до петък преди „По света и у нас". Поредицата ще проследи развитието на националната медия, започвайки със старта й през 1959 г. Компания на екрана на Драго ще прави неговата колежка Ани Ангелова, а първият им гост ще е легендарният водещ на „Панорама" Иван Гарелов.

„Пак успя да се уреди. Този човек няма да се махне никога от БНТ, измисля какво ли не, само и само да си запази мястото и хонорарите, които не са никак малки. Хич не го интересува, че никой не го гледа и е вече безкрайно изтъркан образ", недоволстват от снимачния екип на телевизията.