Програмата на стриптизьорите тази вечер е натоварена (СНИМКИ)

Мъжките еротични програми едва смогват да изпълнят всички ангажименти

„Ден година храни” казват кръчмарите по време на новогодишните празници и това важи с пълна сила и за мъжките стриптизьори на 8-ми март.

Еротичните трупи с мускулести момчета буквално са заринати от ангажименти в празничната вечер и едва ще смогнат да обслужат всички зажаднели за голи мъжки тела дами.

Една от най-популярните трупи в бранша е „Грандос” с ръководител мистър Майкъл. Момчетата ще развеят прашки в 12 заведения в празничната вечер. Те ще подмокрят почерпените дами в София, Стара Загора, Чирпан, Карлово, Бургас и Благоевград. Ангажиментите им в столицата започват от девет вечерта и свършват в ранни зори.

За целта са оформени няколко групи от по 3 до 5 мускулести младежи, които да удовлетворят нуждите на заведенията от мъжки ласки на 8-ми март.

Според старшинството в трупата момчетата заработват от 100 до 250 лева на участие, които влагат основно в поддържането на големи мускули и солиден загар на кожата.

Освен тази популярна трупа има още няколко по-малко известни както и десетина самосиндикални стриптизьори, които понякога даряват малко повече от горещи танци на дамите, а защо не и на господата.