Временно спират водата в части от столицата във вторник

Мисия София

09-03-2014, 16:08

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Вижте кога и къде

 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

На 11 март (вторник), във връзка с разкриване на уличен водопровод на бул. „България” ъгъла с ул. „Нишава” жк. „Стрелбище”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „България” от ул. „Хайдушка гора” до ул. „Траянова врата”

 От 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Св. Климент Охридски” от № 86 до №105, ул. „Георги Кьосеиванов”, ул. 7-ма, ул. „инж. Стоимен Сарафов”, няма да имат вода.

Отново тогава  се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кочо Чистеменски” и ул. „Ангел Кънчев”.

 Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Позитано” Център, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Позитано” между бул. „Витоша” и ул. „Цар Калоян”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.