Внимание! Надрусани шофьори вилнеят по бургаските улици

Полицията арестува мъж, седнал зад волана след употреба на метамфетамин

Полицията в Бургас арестува 28-годишен мъж, който си позволил да шофира след употребата на наркотици. Случката се разиграла вчера, около 10 часа сутринта на улица „Одрин”.

Полицаите спрели за проверка лек автомобил „Алфа Ромео” и след направен тест за наркотици дрегерът отчел употребата на метамфетамин. Водачът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Припомняме, че пред месец 31-годишен мъж, надрусан с метамфетамин, блъсна възрастна жена на пешеходна пътека в морския град. Инцидентът станал, след като шофьорът на лъскавата лимузина „Мерцедес” минал на червен светофар, отнемайки предимство.

Метамфетаминът кара човек да се чувства еуфоричен, съсредоточен и силен. Ужасните странични ефекти на тази страхотна еуфория включват дълбока депресия и невъзможност да спиш или ядеш. Просто ти се иска да разкъсаш лицето си. За да не изпитват тези странични ефекти, потребителите започват да взимат още повече. Седмиците без сън накрая пробуждат симптоми на тежка параноидна психоза. Големи дози метамфетамин могат да предизвикат халюцинации, също като мощните халюциногени LSD. Халюцинациите от Мет изглеждат напълно реални.