Ученичка от СОУ „Любен Каревелов“ утре сяда на кметския стол

Мисия Добрич

11-03-2014, 15:21

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Община Добрич се включва в инициативата „Мениджър за един ден“

Община Добрич ще бъде домакин на инициативата „Мениджър за един ден” на Джуниър Ачийвмънт България, която ще се проведе  утре в цялата страна.

Виолета Цонкова, ученичка в 11 клас на СОУ „Любен Каревелов“ и двама ученици от други класове на същото училище ще заемат в 9. 00 часа местата на кмета на общината, зам. кметовете и секретаря. Учениците заедно с управляващите, ще имат възможността да преживеят един реален работен ден от управлението на община Добрич.

Инициативата "Мениджър за един ден" ще се проведе  за 12-та поредна година в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот.

Събитието има за цел да създаде и поддържа градивна взаимовръзка между бизнеса, практическото обучение и местната управа. Мисията на „Джуниър Ачийвмънт България“ е да подготвя младите хора за успешното им реализиране на все по – конкурентния пазар на труда превръщането им във финансово грамотни и социално отговорни лидери.