NNS Crew с 11 медала и 2 купи от Международен танцов фестивал

Добрич Лайф

11-03-2014, 17:14

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хип-хоп формация NNS crew взриви болярите

Танцьорите от NNS Crew се завърнаха с 11 медала и 2 купи от провелото се през уикенда в София трето издание на най-мащабния танцов фестивал в България – Sofiа Dance Fest 2014, съобщи ИА Добруджа. Добричките хип-хоп танцьори са успели да се преборят с конкуренцията на много състави от страната и чужбина. Двете купи са при формации от 12 до 15 годишна възраст и над 16-годишни.

Много се радвам, че малките танцьори напредват с голяма скорост и вече получават признание за своя труд", призна заяви за радио „Добруджа" ръководителят на формацията Миглена Георгиева. Тя уточни, че заради подготовката и за „България търси талант" не са имали възможност да участват във всички категории. Благодарение на силното си представяне в столицата, NNS Crew са получили квота за участие и на европейски шампионат, но заради липсата на финанси, вероятно и тази година няма да могат да участват. Надеждите им са, че след появата на сцената на „България търси талант", ще се намерят бизнесмени, които да помогнат за тяхното участие зад граница.
В края на седмицата в Добрич ще гостува екип на БТВ, който ще заснеме визитка на NNS Crew, които продължават в следващия етап на "България търси талант". Хип-хоп танцьорите впечатлиха журито и получи четири ДА за своето изпълнение, което бе излъчено в снощния епизод на предаването.
Калоян Митев е изключително доволен, че в новия сезон на формата има много участници, които се представят с хип-хоп танци, брейк или бийтбокс. Той е убеден, че по-голямата конкуренция е от полза и ще ги мотивира да се представят още по-добре в следващия етап. Хореографите вече мислят с какво да се представят напред в надпреварата. Трябва да направим нещо космическо, за да ги впечатлим още, призна Миглена.
Относно участието си във филма „Живи легенди", Калоян признава, че не е очаквал да е толкова качествен. Той е останал много впечатлен от продукцията и признава, че вече е гледал филма три пъти. Определено българското кино направи една крачка нагоре, смята танцьорът, който дебютира като актьор. Той призна, че това, което е видял на големия екран е много по-различно от случилото на снимачната площадка. Има моменти, които си спомням, че записвахме по няколко пъти, защото не се получаваха, а във филма всичко изглежда супер, доволен е Калоян.