Американски провал за Мика Стоичкова

Мечтата на щерката на Стоичков за пробив в Америка е на път да пропадне

Големият пробив на щерката на Христо Стоичков в Америка се оказа просто един голям провал. След като месеци наред Мика тръбеше, че готви гигантско, супер важно и интересно предаване, което ще се излъчва по национална телевизия в Щатите, в крайна сметка гаджето на Иво Аръков акостира безславно в музикалното реалити "Денсинг старс", пише "Всеки ден".

Мика ще отдаде три месеца от живота си на танцувалното предаване, при положение че точно през това време нейното шоу трябваше вече да е започнало. Стоичкова обиколи сума ти телевизии, преди да намери някоя, която да го приюти. За известно време се подвизаваше при Росен Петров, но и там не постигна особени успехи и напусна предаването. Още тогава Мика обяви, че заминава за САЩ през април. Сега обаче излиза, че точно по това време ще се вихри на дансинга. С нея уж щеше да замине и половинката й Иво Аръков, който в името на общия семеен живот извън граница напусна театъра напълно.

Явно обаче нещата се разпадат, защото само преди няколко дни актьорчето със съмнителна сексуална ориентация се обадило в малък градски театър „Зад канала", за да попита дали може да си върне работното място. Оттам го отрязали с думите, че не стават нещата на принципа „иди ми-дойди ми". Иво настоявал и пред продуцентите на „Денсинг старс" да влезе в предаването заедно с Мика, но от bTV скръцнали със зъби и казали, че по никакъв начин, докато се снима в техния сериал „Фамилията", че дори и една година след това, не може да се изявява в конкурентна медия.

„Иво и Мика ще заминат за Америка, но само на екскурзия. Май нищо повече и кой знае какво не ги чака там", коментират колеги на артистичната двойка.