Кметски съвети: Гледай в камерата и тренирай йога (СНИМКИ)

Мисия Пловдив

12-03-2014, 13:51

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Елин Андреев

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пловдив с нов кмет

Даниела Василева стана кмет за един ден, раздаде ключове заедно с Тотев

Ключовете на 4 чисто нови автомобила бяха връчени днес на началници на общински предприятия в Пловдив. Новите возила, марка Дачия, модели Докер и Сандеро, са на обща стойност 77 700 лева с ДДС.

„Прекрасни автомобили, на много добра цена, затова отхвърлихме идеята да ги взимаме на лизинг, защото така излизат значително по-евтино. Единият е за Общинска охрана, другият – за Общинска полиция, а останалите два са специализирани за поддръжка на светофарите и уличното осветление”, обяви заместник-кметът по транспорта Александър Държиков. Той уточни, че до края на месеца тече и конкурс за купуване на висока автовишка, с която ще се поддържа уличното осветление. Кметът Иван Тотев каза, че е важно автопаркът да се обновява. При връчването на ключовете той бе подпомогнат от ученичката Даниела Василева, която се включи в инициативата „Мениджър за един ден”.

„Винаги гледай в камерите” посъветва Тотев ученичката от 12 клас на ЕГ „Иван Вазов”, докато тя му съдействаше да връчи ключовете на шефовете на отделните звена. Градоначалникът посъветва още младата си „колежка” да тренира йога или нещо друго, което да й помага да се разтоварва от стреса в работата. Тотев препоръча и постоянно самообучение на младото момиче, за да може да бъде на ниво, както и да чете много исторически книги и да познава прекрасно лицата на Пловдив. „Сега има много книги относно историята на града, а без нея няма как да си добър управник”, категоричен бе кметът.