Убийството на Косъма в Под прикритие заради завистта на Куката

Финалът на сериала още не е заснет

Смъртта на Косъма в “Под прикритие” била решена от продуцентите на сериала в последния момент преди заснемането на фаталния за Александър Сано епизод.
Според Митовски и Гочев убийството на Косъма се наложило, за да може сериалът „да се раздвижи” и да бъдат вкарани нови лица. Но според източници на “Шоу” от екипа на сериала убийството на Косъма е станало заради неистовата завист, която изпитвал Мариан Вълев-Куката към колегата си.
Цялата фенска любов, която се изсипа върху Сано, страхотно вбесила Мариан Вълев и той успял да измоли от добрия си приятел Димитър Митовски смъртта на Косъма. Куката вече бил свикнал да е звездата на сериала и не можел да допусне някой да го засенчи. Така, обграден от много нови и неналожили се герои, Росен Гацов ще остане единствен любимец на зрителите, смятал Мариан. Още повече че той е и сценарист на четвъртия сезон, въпреки че твърди, че не може да „пипа” собствения си герой.
“Мариан си е повярвал страшно много. Изживява се като холивудска звезда и вече е трудно да се говори с него. Единственото, което го интересува, е, че на всяко парти, на което се появи, има тълпи момиченца, които пищят, като го видят и са готови на всичко, за да си легнат с него”, казват приятелите му отпреди сериала. Някои мадами се уреждали за по една нощ с идола си, а после им оставал споменът, че са спали със звезда. Те обаче били изрично предупреждавани да си мълчат по медиите, твърдят още някогашните близки на Мариан.

Междувременно снимките на сериала все още продължават. Само преди десетина дни е бил заснет излъченият в неделя вечер 9-и епизод. Тепърва предстои да се появят нови герои, в чиито кожи ще видим Алън Форд, познат от “Гепи” и “Две димящи дула”, и Димитър Еленов, който през последните години работеше основно като режисьор и създател на детска театрална студия.