Черна борса за билети часове преди преди Лудогорец - Валенсия

Цените естествено са тройни и четворни над номинала

Касите затвориха още във вторник

Гостуващата агитка на "Валенсия" ще бъде настанена в сектор "Г" на стадион "Васил Левски" за първия 1/8-финал от Лига Европа срещу "Лудогорец" тази вечер от 20 ч. Затова бяха пуснати (и изкупени) билети и за българи в тази част на арената - феновете на гостите ще бъдат около стотина.

Касите на националния стадион "Васил Левски" затвориха още във вторник, но това не сложи край на разпространението на входни карти. Появиха се продажби "на черно" в онлайн пространството. Сайтовете гръмнаха от обяви със заглавия: "Билети за "Лудогорец" - "Валенсия". Цените естествено са тройни и четворни над номинала. Билетът за секторите "А" и "В" върви в интернет по 70 лева, а за "Б" и "Г" - по 40, пише Топ Спорт. С преговори цената може и да се намали.

Най-голямо в интернет е предлагането от София и Разград, откъдето са и публикувани най-много обяви. "Дилърите" на пропуските не пропускат да наблегнат, че работят с куриерски фирми и билет може да се закупи от всяка точка на България.

Дни преди двубоя билети на касите нямаше, но се очаква търговците "на черно" да се покажат "на светло" часове преди двубоя. От "Лудогорец" предвидливо блокираха продажби на билети за първите редове на секторите "А" и "В", понеже там няма добра видимост към терена.

По трибуните се очакват над 40 000 зрители. Толкова публика на "Васил Левски" за последно се събра за мачовете на "Левски" в Шампионската лига през сезона 2006/2007 г.