Рачков стана мъж под чехъл

Проблемите на бургаския актьор не са свързани само с ядовете след ареста на брат му Петър

Семейните неволи и тревоги на Димитър Рачков са се превърнали в ежедневие и сериозно застрашават психичното му здраве. Оказва се обаче, че проблемите на звездата не са свързани само с ядовете след ареста на брат му Петър, чиито дългове се е заел да оправя.
Звездата от „Господари на ефира" е подложен на системен тормоз и то не от кой да е, а от приятелката си Мария Игнатова. Истината за отношенията им блесна в първия лайф на шоуто за двойници „Като две капки вода", където шоуменът, заедно с приятеля си Васил Василев - Зуека са водещи. Тогава колеги на звездата не си спестиха подигравките относно мекия му нрав вкъщи, като едва ли не го определиха като мъж под чехъл.
„То е ясно у тях кой купува хляба, кой заляга над печката и бърка манджите. А Мария не си мърда пръста - важно е все пак да си пази маникюра", казват приближените на актьора.
Това не е първият случай, при който Рачков става за смях заради възлюбената си. Гаф, останал скрит за телевизионните зрители беше показан съвсем целенасочено от Игнатова, пише "Всеки ден". На запис от предаване на „Господари на ефира" Митко обърква заглавието на шоуто с друго, на което в момента е водещ.
„Идва му много, не се е спирал от работа", оправдали снизходително постъпката на Рачков сценаристите и предложили да изрежат лапсуса при монтажа. Мария обаче се обявила абсолютно против и не само, че не се застъпила за гаджето си, но дори напротив - с особен кеф изчела текста, с който да осмее актьора.
„Митко наистина е готов на всичко, за да оправи отношенията си с Игнатова и нещата да им потръгнат. Често пъти си прави списъци с необходимите продукти, които трябва да купи след работа, ходи да плаща сметки... какво ли не, само и само, за да е доволна Мария. Тя обаче го няма за нищо, не оценява жестовете, които й први и само му намира кусури", споделят близки до шоумена.