Рок бандата от Добрич „little stars“ превзе сцената на „Големите надежди“

Най-новото шоу на Нова стартира вчера с брилянтни изпълнения, развълнувана публика и жури и дори бийтбокс

Гаражната рок банда Little Stars превзе сцената на „Големите надежди“ с песента „Аз искам“ на „Революция Z“. Малките таланти категорично доказаха, че бандата трябва да се прекръсти на Big Stars, а Любо Киров им пожела след гаража да превземат пълни зали и дори стадиони. Момичетата от групата пеят от 3-годишни в Хор на бебетата, като в даден момент към тях се присъединява и Филип.

 Little Stars и още четири от малките таланти – Ерика Адамс от Пловдив, Едит Бялкова от Малко Търново, Радослав Димитров от Аксаково и Радко Петков от Троян, спечелиха най-много зрителски гласове и заслужиха правото да продължат на четвъртфинал. Това са първите пет големи надежди, които ще продължат напред в шоуто.

 Най-много зрителски гласове събра родената в Колорадо 10-годишна Ерика с изпълнение на “Any time you need a friend” на Марая Кери. “Много обичам да правя добро и да дарявам", казва очарователната пловдивчанка. Тя вече има благотворителен концерт за гърба си – заедно с нейни приятели успява да напълни залата на Пловдивския театър, а събраните 9600 лв. дарява на детска онкохематология към УМБАЛ „Св. Георги“.  „Ако не стана поп звезда, не знам какво ще правя“, споделя Ерика, която вече е излизала на една сцена с имена като Мария Илиева и Хилда Казасян.

 Другата даровита дама, която спечели сърцата на зрителите, бе малката Едит от Малко Търново със зареждащо изпълнение на песента на Поли Генова „На инат“. Макар уроците й по пеене да се броят на пръсти, тя успя да впечатли не само публиката, но и звездните коментатори. 10-годишният талант има зад гърба си изява на една сцена с Деси Добрева и призови места в конкурси.

 Истински взрив предизвика 10-годишният Радослав Димитров с перфектно изпълнение на „Черната овца“ на „Ахат“. Рокаджията Звезди, който бе сред гостите на „Големите надежди“, не скри възхищението си от малкия талант. „За мен не са толкова важни наградите, а чувството, което предавам на публиката“ – с това изказване малчуганът предизвика още бурни аплодисменти в залата.

 „Явно българските деца са много по-талантливи, отколкото сме си представяли“, вдъхновено коментира Любо Киров след изпълнението на Ain’t n’ sunshine на 10-годишния Радко Петков. Носителят на множество първи награди, сред които големият приз в конкурса „Новите гласове“ на БНР, бе похвален и от Веско Маринов за перфектната си вокална техника и дори покани талантливото момче да участва в негов концерт.

Макар че няма да ги видим отново на сцената на „Големите надежди”, не по-малко вълнуващи бяха изпълненията и на останалите претенденти за слава – близнаците Владислав и Дилян Димитрови от Добрич, които откриха шоуто с изпълнение на „Бяла Тишина”, Деница Русева от Аксаково, която освен музикалния си талант, притежава и друга неоспорима дарба – писането; Христо Ваташки от София, който впечатли не само с изпълнението си, но и със селекцията си домашни любимци – куче, папагал и пор; Стефани Маринова от Добрич, която разтанцува публиката с песента “I’m so excited”, и прекрасната Валерия Стоянова от София и емоционалното  й изпълнение на емблематичната Heal the world на Майкъл Джексън.