Николета се уплаши от Моника, няма да идва в Бургас

Нямам нищо общо с Най-еротичната парцалеса, коментира плеймейтката в социалната мрежа

Николета Лозанова избухна в социалната мрежа срещу опитите организатори на най-различни конкурси да използват името й с цел популяризиране на събитието. Гневът й предизвика Best Eritic Model, в чийто пиар е споменато, че Николета щяла да застане една срещу друга, със сочената за любовница на Валери - Моника Валериева.

Невярното твърдение жегна Николета и тя се възпротиви срещу опита да я намесват, като нарече участничките в подобни конкурси "парцалеси".

"Няма да правя компромиси с името си и да допускам без мое знание и съгласие да се рекламират псевдо конкурсчета и драпащи за слава девойки", написа във Фейсбук Божинова. - "Ето защо, с риск да направя по-голяма реклама от тази, която сами са сътворили начинаещите организатори, категорично заявявам, че нямам нищо общо с Best erotic model или в превод Най-еротична парцалеса. Мислих да се въздържа от коментар, но с подобен род лъжлив PR сами ме предизвикахте!!!"

Конкурсът на известната силиконка Мариана Маринова за първи път се мести в Бургас където организатор ще е албанският бизнесмен Фавиол Сефери. Известен с пошлостта си този конкурс е някакъв трамплин за слава на изкуствени леснодостъпни "красавици" като Гери Райчевска, Гентиана Халити и Джулиана Гани, коментира Lifestyle.bg.