Крисия с 10 бона хонорар от Домусчиев

Босът на „Лудогорец“ поръча песен за отбора

Кирил Домусчиев даде рекордните 10 бона хонорар на малката Крисия, за да изпълни 2 песни преди началото на мача „Лудогорец" - „Валенсия", научи сензационно „Всеки ден". Талисманът на Разград успя да прикове погледите върху себе си и да накара екзалтираните фенове да млъкнат, докато пее националния химн и вечната класика „Моя страна, моя България".

 Въпреки невижданата досега подкрепа на български отбор „Лудогорец" не удържа на напора на „Валенсия" и мачът свърши с безславното 3:0 за испанците. Бизнесменът и собственик на „Лудогорец" бил крайно разочарован от резултата, но решил да поощри отбора за постижението да стигне до осминафинал в шампионата. Първоначалната уговорка с Крисия и продуцентите й от „Шоуто на Слави" била за хонорар от 5000 лева и малък процент за Слави. След загубата обаче той, вместо да се оправдае с разходите покрай отбора, удвоил сумата на 10 000 лева. Така се надявал чрез Крисия да отмие част от срама, който разградчаните му донесли. Процентът за Слави обаче не бил удвоен.

 Малката певица щяла да вложи парите в певческата си кариера и най-вече за скъпите частни уроци по пеене. Освен това тя планирала да издаде албум с песните, които е изпълнила по време на конкурса за сценична партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави". Компилацията обаче ще включва и нови парчета, както и авторски песни, които екипът подготвя в момента. Момиченцето работело неуморно по проекта и най-вероятно албумът ще зарадва феновете й до края на пролетта. Дискът няма да се продава, а ще бъде част от промоцията на бургаския завод за шоколадови изделия „Победа". Фирмата е решила да го подарява на всеки, който купи определено количество от нейните бисквити и бонбони, пише "Всеки ден".

Въпреки че Слави е официалният й продуцент, Кирил Домусчиев също ще помага за развитието на Крисия. За благодарност талантливото дете щяло да изпее и песен, специално написана за разградския футболен отбор. Още не е ясно името й, но текстът ще прославя подвига на шампионите на България.
„Това момиченце е невероятно! България от години не е имала толкова позитивно лице", смятал олигархът.