Трима отвлякоха красавица за булка, бойната дама ги преби и избяга

Животът

15-03-2014, 17:45

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Неосъществен годеник организира акцията, завърши в съда

Бойна 27-годишна красавица от Черноочене преби похитителя си, откраднал я заедно с още двама мъже, за да му стане жена. Тримата я пресрещнали на улицата, натикали я в автомобил и изчезнали в неизвестна посока. След около 5 км, в района на село Житница, се прехвърлили в друг автомобил, пише 24rodopi.com.

Приятелка на похитената веднага подала сигнал и полицаи от Кърджали, Хасково, Асеновград и Чепеларе започнали издирване. Отвлечената обаче успяла сама да избяга и да стигне до полицията.

За да не бъдат разпознати от жената, двама от похитителите са използвали черни плетени шапки с прорези за очите и устата и текстилни ръкавици, третият пък бил със зелена качулка с овален отвор. В района на Чепеларе, където похитената била закарана, тя успяла да свали маската на Орхан Ф. След като разбрала, че той я отвлякъл, за да му стане жена, се нахвърлила да го бие. Атаката отчаяла организаторът на акцията, които съвсем се шашнали и не успели да й попречат да стигне до полицейското управление.

Задържани са и тримата похитители – О.Ф.(29), Б.Ф.(30) и Ш.Ш.(22). Оказало се, че единият от групата пращал годежари при 27-годишната жена, но след като не получил желания отговор, организирал отвличане.

Съдът в Кърджали призна и тримата обвиняеми за виновни за отвличане и принуда за встъпване в брак. Безработните мъже са освободени от наказателна отговорност. Организаторът на отвличането О. Ф. е ще плати глоба в размер на 2 000 лева, а двамата му помощници – по 1 800 лева, пише БЛИЦ.