Наглост! "Софийска вода" всеки ден спира кранчето, а иска по-високи цени

Няколко софийски квартала днес пак ще са без вода

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение се налага спиране на водоподаването от 11.00 до 17.00 часа по ул. "Кръстьо Пастухов" от ул."Прогрес" до ул."Троянски път". Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа по ул. "Тимок" от ул. "Георги С.Раковски" до ул. "Дунав".

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове се налага спиране на водоподаването в района на ул."Йосиф Цанков", бул."Цар Борис Трети", ул."Житница", ул."Хайдушка поляна"; по ул."Христо Матов" от ул."Хайдушка поляна" до ул."Костенец"; по ул."Безименна" от ул."Хайдушка поляна" до ул."Костенец".

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 часа в района на улиците "Латин Колев", "Доло", "Мрахорица", "Павел Венков", "Станислав Ангелов", "Грудово", "Леденика", "Любимец".

По повод скандалното искане на "Софийска вода" АД да се увеличи цената на водата от 1-ви юли,  в 13.00 часа днес, в залата на ул. "Леге" № 10 ще се проведе пресконференция с представители на СОС.