Юношите на "акулите" пак бият наред

Тази събота предстои и мач от четвъртфиналите за купата на БФС, в който старшата формация на Черноморец-Бургас посреща отбора на Берое Стара Загора

 Елитните юношески формации на Черноморец-Бургас записаха силен уикенд, в който реализираха две победи. 19 годишните победиха като гости тима на Светкавица Търговище с 1:0. Единственото попадение отбеляза централният нападател на „акулите“ Ахмед Ахмедов. След тази победа, момчетата на треньора Малин Орачев имат вече 33 точки в актива си и заемат 6-то място във временното класиране.

Другият успех дойде от елитната формация на Черноморец-Бургас до 17 години. Те победиха тима на Видима Раковски с 2:1. Точни за бургазлии бяха Тодор Бачев и Мартин Иванов. С тази победа малките „акули“ на треньора Николай Кръстев вече имат 32 точки и заемат 6-то място във временното класиране.

Тази събота предстои и мач от четвъртфиналите за купата на БФС, в който старшата формация на Черноморец-Бургас посреща отбора на Берое Стара Загора. Срещата е тази събота от 14:00 часа, на градския стадион в Поморие.