Водещ ортопед прави ехография на детски стави в Бургас

Доц. д-р Стефан Стефанов от ортопедичната болница в "Горна Баня" преглежда в "Меден рудник"

На 21 март в многопрофилна болница „Черноморска - Бургас" в отделението по „Ортопедия и травматология" ще преглежда пациенти водещ български специалист - ортопед.

Доц. д-р Стефан Стефанов пристига от Специализираната университетска болница за активно лечение по ортопедия в "Горна Баня" в София.

В МБАЛ "Черноморска", в петък, доц. д-р Стефан Стефанов ще извършва прегледи, консултации, оперативни интервенции и ехография на детски стави ще извършва  след предварително запазен час на регистратурата на болницата - 056/ 707 606.

На 12 април в здравното заведение в комплекс "Меден рудник" ще пристигне и друг изтъкнат специалист от страната, от клиниката по Гръдна хирургия с Онкология при ВМА – София.

Д-р Юрий Стоянов ще преглежда и ще поема случаи на доброкачествени и злокачествени заболявания на млечна и щитовидна жлеза, плеврални изливи, доброкачествени и злокачествени образования на бял дроб, видеоторакоскопия и диагностика на заболявания на гръден кош и бял дроб и перикардиоцентеза. Записванията отново ще стават след предварително обаждане на регистратурата.