Русата Златка пак остана без дрехи (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

17-03-2014, 17:15

Снимка:

Facebook

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Хубавицата забрави за новия имидж, показа гола гръд

Напук на изказванията си, че вече е сериозно момиче и няма нищо общо с предишното си аз, плеймейтката отново се съблече, предава HotZona.bg.

Звездата от „Биг Брадър 2013“ се появи в гореща фотосесия, в която демонстрира не само нова визия, но и секси форми. Секси Златка не свали всичко от себе си, но показа достатъчно, за да разпали мераците и въображението на мъжете. Освен това моделката заголи гръд, показвайки, все още притежава впечатляващи силикони.

Само допреди няколко седмици Златка Райкова бе категорична, че няма да си позволи повече голи фотосесии, нито, че ще се показва като скандална и провокативна. Плеймейтката дори се канеше да става майка и искаше да бъде пример за младото поколение.

Майчинството се оказа просто далечен блян, който моделката не бърза да осъществява. А имиджът на добро момиче бързо й доскуча и четири месеца по-късно Златка показа предишното си „Аз“.

Феновете с овации приветстваха решението на моделката да се съблече и да покаже свръхгорещи форми. Съблазнителната блондинка позира само по бикини във фотосесията на Костадин Кръстев-Коко, за радост на мъжката аудитория.

Няма спор, че знойната Райкова все още изглежда великолепно и показва тяло - мечта пред камерите. А почитателите приветстваха с невиждан ентусиазъм решението на Златка да остане само по чаршаф.