Безплатна диагноза обяви Анадолу Медицински Център

Резултат от безплатната консултация пациентът получава до 3 дни

Разположен сред спокойствието и близостта на Мраморно море, далеч от забързаната градска суета, но близо до всички комуникации, Анадолу Медицински Център приема хиляди пациенти годишно от цял свят, като поема цялостната грижа за тях – от осигуряването на безплатно второ мнение за поставена вече диагноза, през съставянето на строго индивидуален план и осъществяване на съответното лечение, до грижи и внимание по време на следболничния и възстановителния период.

В годините Центърът придобива популярност не само заради лекарите, специализирали в престижни международни институции, но и благодарение на мултидисциплинарния подход и специфична персонализирана терапия, които се прилагат към всеки пациент. Значителен е и приноса на дългогодишното сътрудничество с американския Johns Hopkins Medicine, благодарение на който чрез обучения и изследователска работа, лекарите непрекъснато подобряват знанията и уменията си, усвояват иновативни подходи и прилагат ефективни модерни клинични програми.

Според Международната харта за правата на Пациента всеки има право на второ медицинско мнение. Това право Анадолу Медицински Център предоставя безплатно. Документацията – медицинската история на заболяването, здравословното състояние на пациента в момента, епикризи, снимки, и всичко с което разполага той, трябва да бъде преведено на английски език и изпратено в Центъра чрез офисите в София и Пловдив. Всяка допълнителна информация, свързана с оплаквания, симптоми или въпроси на пациента, ще бъде взета под внимание при съставянето на диагнозата.

Второто медицинско мнение, дадено от специалистите от Анадолу Медицински Център, цели да осигури и гарантира комплексна диагноза и лечение. Целта е не само да се назначи добро лечение и да се повиши качеството на живот на пациентите, но и да се постигне максимално добър резултат за всеки до пълното му излекуване.

Резултат от безплатната консултация пациентът получава до 3 дни. Освен мнение за диагнозата, лекарите от Анадолу Медицински Център препоръчват подходящо лечение, а координаторите предоставят информация за продължителността и приблизителните разходи за престоя на пациента. Тук е важно да се отбележи, че пациентът може да получи медицинско мнение и от Johns Hopkins Medicine в САЩ, което за разлика от това в Истанбул, е платено.

При съгласие на пациента да започне препоръчаното лечение, екип на Анадолу Медицински Център има ангажимента да организира престоя на пациентите – подготвя документите, съдейства за пътуването (авиокомпания Търкиш Еърлайнс осигурява 25 % отстъпка) и пристигането на лицата в Центъра, за настаняването на близките в хотел, разположен в самия двор на болницата и проектиран така че да осигури уюта на дома, като при необходимост се осигурява безплатно индивидуален преводач. Специалистите от този отдел са на разположение на пациентите и техните близки 24 часа в денонощието.

Анадолу Медицински Център не е обикновено болнично заведение, а институция, която следва неотлъчно своята мисия - да предлага здравно обслужване на равнището на световните стандарти в името на повишаване на качеството на живот. С визията да се превърне в еталон за здравни услуги Центърът следва стандартите на изследване, диагностициране и лечение, разработени и прилагани от американския лидер Johns Hopkins Medicine. Добрите експерти, мултидисциплинарният подход, иновативните технологии и прилагането на персонализирана терапия са комбинация от фактори, които гарантират добрите резултати от лечението в този Център.

Получаването на второ медицинско мнение от специалистите на Анадолу Медицински Център е абсолютно безплатно.

Лицензираните  офиси на Анадолу Медицински Център в България се намират в София и Пловдив. По-подробна информация може да се получи от anadolubg.com