Оставиха Крис Браун в затвора за нарушение на пробацията

Певецът все още не може да контролира гнева си

Американският певец Крис Браун ще остане в затвора поне до края на април за нарушение на своя изпитателен срок, съобщиха от министерството на правосъдието на САЩ.

24-годишният рапър, който бе задържан и оставен в ареста в Малибу, след като бе изгонен от център за дезинтоксикация, ще остане в затвора до следващото заседание на съда на 23 април.

Крис Браун е в режим на пробация след нападение над своята бивша приятелка Риана през 2009 г. В понеделник съдия Джеймс Брендлин не прие добре изказване на певеца по време на групове терапия: "Много добре боравя с оръжия и ножове". Тези думи доведоха до незабавното му изгонване от центъра по дезинтоксикация. Той е имал и други нарушения там - "докосване с лакът на друга жена, освен това се е приближил твърде много до нея", призна неговият адвокат. Той поиска незабавното връщане на клиента му към лечението в центъра, но съдията отказа. Той припомни, че певецът е имал многобройно възможности да поправи поведението си. "Той сам се хвърли в затвора", коментира съдията.