Азис откри, че имал ребра!

След като отслабна Василка откри нови части от анатомията си

Васил Боянов известен като Азис направи пълна промяна на външния си вид. Той заряза роклите, токчетата тежкия грим и изкуствените мигли и започна да се прави на мъж. Все по-често можете да видите брадясало лице с изразени скули, напомнящо на порно актьор да ви намига от снимките на Василка.

Русите екстеншъни и високите токчета лежат захвърлени в прашния килер. Може би ромският славей се е уморил да се гримира или е решил, че този образ вече е изтъркан. След като не успя да покори руския и световния шоубизнес Васето смени рязко имиджа.

Подлагайки се на зверски диети и тренировки, певецът отслабна драстично. Сваляйки сланините от корема си сега той трябва да се пребори и с увисналите кожи около пъпа си.

Злите езици обаче говорят, че основния метод за отслабване на гласовития ром бил използвания от повечето манекенки и колежки на славея, а именно повръщане след всяко ядене. Това се определя от специалистите като булимия, която бързо прераства в анорексия.

Вече отслабнал Азис започна да преоткрива тялото си. Той откри нови части от анатомията, които до сега не беше виждал, като например ребрата си.

В нарочна снимка в социалната мрежа Боянов се хвали, че вече вижда ребрата си, което може би е истинска изненада за него.

Да Васко, хората имаме и ребра.