"Чистота": Използвайте само законните сметища!

Мисия Пловдив

18-03-2014, 16:54

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Само за няколко часа служителите на "Чистота" успяха да разбутат две нерегламентирани сметища в широкия център на Пловдив.

В полусрутена постройка на бул. "Васил Априлов", в близост до Второ районно управление, се е заселил клошар, който непрестанно трупа боклуци наоколо, превръщайки района в сметище. Поне веднъж месечно разчистваме. Ходим с полиция, тъй като гражданинът не ни допуска до завзетата територия. Тази сутрин извозихме само един камион боклук, друг път е бил повече, разказа организаторът на акцията в район "Център-Запад" Николина Делчевска.

По същото време колежката й от "Център-Изток" Красимира Попова пък провеждаше акция по разчистване на изхвърлени на пътя непотребни вещи и строителни отпадъци пред гаражи на ул. "Марин Дринов".

Във връзка с наближаващата пролет и предстоящия Великден, когато се увеличават ремонтните и строителни дейности, а много домакинства предприемат голямо пролетно почистване на домовете си от "Чистота" напомнят, че фирмата предлага на атрактивни цени услуги за физически и юридически лица, които включват поставяне и извозване на 4 кубика контейнер за строителни отпадъци и др.

Всички видове услуги, предлагани от предприятието, както и ценовата листа, утвърдена с решение на Общинския съвет, са публикувани на сайта на "Чистота" - http://www.chistota-plovdiv.com/targovska_deinost, а повече информация пловдивчани могат да получат на тел. 032/675 811 115.