ПловдивУтре: 19 март

Мисия Пловдив

18-03-2014, 18:03

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Къде, кога, какво в Пловдив утре

В 10, 00 часа в заседателната зала на Община Пловдив кметът на града Иван Тотев, председателя на Общинския съвет арх. Илко Николов и председателя на Българо-китайската асоциация за бизнес развитие Ангел Христозов ще дадат подробности за предстоящото посещение на делегация от побратимения на Пловдив китайски град Шънджън, водена лично от кмета Цин Ксу, както и провеждането на Българо-китайски бизнес форум.

Половин час по-късно започва пресконференция по повод реализацията на проект "Модернизация и развитие на устойчив градски транспорт в град Пловдив".

Точно в 11,30 часа пресконференция ще дадат на лидерите на АБВ. Ще присъстват: Георги Първанов, Румен Петков,  проф. Борислав Борисов, Емил Кало, проф. Георги Паскалев.

В 11,30 часа в палата 3 на Международен панаир Пловдив ще се състои и официалното откриване на Международната изложба "Природа, Лов, Риболов". На старта й ще присъства министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков.

И още:

Община Марица стартира проект "Ефективна координация за стратегическо планиране и мониторинг на политиките на община Марица". Дейностите по проекта ще бъдат представени на пресконференция утре от 10.00 часа.

Футболен Пловдив:

Точно в 14 часа Ботев посреща Левски в реванш от турнира за Купата на България. "Канарчетата" имат трудната задача да стопят два гола пасив след загубата с 1:3 в първия мач. Стискаме палци!