Най-изумителните пластични операции в света (СНИМКИ)

Животът

19-03-2014, 16:39

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Със сигурност ще бъдете изумени на какво всъщност е способна медицината

Макар и повечето пластични хирурзи винаги да съветват да не очакваме чудо, когато се решаваме да легнем под скалпа, истината е, че чудото е напълно възможно! И доказателство за това са следващите зашеметяващи трансформации, които ще ви покажем.

Пригответе се да видите най, най-удивителните пластични операции в света. Със сигурност ще бъдете изумени на какво всъщност е способна медицината!

Операции за смяна на пола

Балиан Бушбаум

 

Може би вече сте гледали историята на този забележителен мъж в предаването „Табу“. Не знаем за вас, но ние бяхме шокирани, когато разбрахме, че неговото истинско име е Ивон Бушбаум и е бивша немска състезателка в овчарския скок. Балиан твърди, че през целия си живот се е чувствал некомфортно в женското си тяло, защото в съзнанието си винаги е бил мъж. През 2008г. той прави решителна стъпка, която променя живота му завинаги – подлага се на операция за смяна на пола. Смятаме, че няма нужда да говорим за резултатите. Те са очевадни!

Днес Балиан е идеалът за всички транссексуални по света и определено най, най, най-сполучливата трансформация, която някога сме виждали.

Клаудиа Чариез

Може би повечето мъже ще бъдат разочаровани, когато им кажем, че тази красавица някога е била мъж. Да, точно така! Клаудиа е една от най-известните транссексуални модели и дори участва в шоуто на Джанис Дикиснън „Следващият топ модел на Америка“.
Бък Ейнджъл
 
Някога Бък е бил не просто жена, а и супермодел. Не е за вярване, че този мускулест блондин, който днес дори е щастливо женен, е роден момиче. И въпреки че е бил доста красив като представител на нежния пол, Бък решава да претърпи редица терапии и операции, за да смени пола си.

Ирис Кинг

Страхотни дълги крака, финес и грация, очарователно нежно лице... кой би предположил, че нейното рождено име е Дарел Уолс и е първият транссексуален супер модел?!
Иън Харви

 

Още един транссексуален, който е успял да промени облика си до неузнаваемост. Иън е комедиен актьор и притежава невероятно чувство за хумор, което често демонстрира иронизирайки собствената си сексуалност.

Сирапасон Атанайкорн 

Тайландката, която след операция за смяна на пола, спечели конкурс за красота през 2011г. и направи на пух и прах всички предразсъдъци и общоприети норми.

Лицево-челюстна и пластична хирургия

Сигурно повечето от вас са си задавали въпроса дали са възможни в действителност такива трансформации, каквито хирурзите от сериала „Клъцни срежи“ ни показват. Е, възможни са!

Обираш банка, искаш да промениш идентичността си напълно, подлагаш се на пластична операция и вече си коренно различен човек - звучи твърде невероятно, но може би ще промените мнението си, когато видите следващите снимки.

 

 
 Източник: beu.bg