ПловдивУтре: 20 март

Мисия Пловдив

19-03-2014, 18:33

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в Пловдив и региона

Кметът на район "Централен" г-жа Райна Петрова ще даде старт на изграждането на пътна инфраструктура и паркоместа зад блока на "Пловдивинвест" /бул. "Руски и "Шести септември"/ утре сутринта.

Във връзка със строително-монтажни работи за обект: „Комплексно  жилищно застрояване в ПИ 259 по плана на „Парк отдих и култура” - улична канализация“ от 20.03.2014 г. до 25.04.2014 г. се въвежда временна организация по безопасност на движението  със спиране на  движението съгласно одобрен и съгласуван проект по бул. „6-ти септември“ - продължение в участъка между бул. „Пещерско шосе“ до пресечка западно на „Гребен канал” в „Парк отдих и култура”, гр.Пловдив.

В 11.00 часа в парк "Рибница" ще бъде открита нова площадка за фитнес на открито.

По същото време в залата на Пресклуб БТА – Пловдив ще се проведе пресконференция на ПП СИНЬО ЕДИНСТВО, Граждански сдружения "Обединени земеделци и демократи" и "ЕВЕТ" с
участието на председателя на ПП СИНЬО ЕДИНСТВО г-н Христо Панчугов,
кандидата на  евродепутат г-н Костадин Шанков, г-жа Гичка Кърнева - общински съветник и представители на сдруженията.

След обяд заместник-кметът на Пловдив и председател на Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните инж. Александър Държиков ще открие Методически семинар на тема “Възпитателните дела по отношение на малолетните и непълнолетните извършители на противообществени прояви” в Хисар.