Зимната лига излиза на открито

Както вече Burgasutre.bg писа в района на "Парк езеро" се изгражда нов спортен комплекс, който ще приеме мачовете от последните два кръга на надпреварата

Първенството на Зимната лига на Бургас навлиза в решителна фаза. До края на надпреварата остават няколко кръга, които ще определят и крайното класиране на отборите - участници. Очаква се последните два кръга, които трябва да се изиграят около Великден, да се проведат на новия спортен комплекс "Бъдеще" в Морската градина. Както вечеBurgasutre.bg  писа в района на "Парк езеро" се изгражда нов спортен комплекс, който ще приеме мачовете от последните два кръга на надпреварата. Там ще се провежда и обучението на децата от един от най-младите спортни клубове в Бургас. 

В двубоите, които се изиграха тази седмица отново се получиха няколко изненадващи резултата. Един от челниците в класирането - Дъга, загуби от Барса с 3:6 и се отдалечи от лидерите. Друг от отборите, които се борят за първите позиции Гимназион отстъпи на "Работливите пчелички" с 8:11 и също пропусна шанса да излезе по-напред. Останалите двубои преминаха оспорвано и интересно, но до сериозни изненади не се стигна.

Ето всички резултати от двубоите:

Работливите пчелички - Гимназион  11:8

Ди Роси Ойл - Естудиантес  4:0

Дъга - Барса  3:6

Пийняците - Чук  4:15

Бъдеще - Пчелинчо  5:3

Клуб Бургас - Воденицата  3:5

Баумакс - Акули  2;1

Възраждане - Мастер  9:6  

Елеганс - Виктори  6:4

В класирането води отборът на Ди Роси Ойл с 33 точки, пред Воденицата и Words с по 30 т, но WORDS е с мач по-малко, Гимназион и Дъга по 27 т. и други.