Благотворителна изложба-протест

Афиш

20-03-2014, 13:13

Автор:

SofiaUtre.bg

Всичко от Автора

Събитието е част от кампания за набиране на средства за противодействие срещу бездушно чиновническо отношение и злоупотреби, маскирани като грижа за детето

Благотворителна изложба на художествена фотография  и живопис ще бъде открита на 22 март (събота) в 11.30 часа в Бизнес център Сердика.

Събитието е част от кампания за набиране на средства за противодействие срещу бездушно чиновническо отношение и злоупотреби, маскирани като грижа за детето. Ще бъдат изложени творби на шест фотографа и двама художници. Събраните средства ще бъдат използвани за правна защита на родители, разделени насилствено и без основание от децата си.

Изложбатаще бъде съчетана с обявяване на фотосесии за Меган, която  властите във Великобритания отнеха  от майка й, българката Елисавета Попова и дадоха за осиновяване от британско семейство. Въпреки че властите признават, че отношенията на Ели с Меган са много добри и се отразяват добре на детето те решават, че В БЪДЕЩЕ ИМА ВЕРОЯТНОСТ Елисавета да изложи дъщеря си Меган на риск.