"Нафтата" оцени мача с Локо на 4 лева

Спорт

20-03-2014, 14:11

Снимка:

официален сайт Левски

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Преместиха Нефтохимик - Локо София в петък

Нефтохимик ще играе в Несебър

Преди двубоя утре Нефтохимик има кадрови проблеми с участието на няколко от ключовите си футболисти в мача

Четири лева ще струват билетите за утрешния мач между Нефтохимик о Локо София, с който се открива 28 мия кръг на 'А" група. Двубоят е с начало 15.30 часа на стадиона в Несебър.

Както стана ясно през седмицата СТК най-после одобри спортното съоръжение, където догодина ще се играят двубои от Европейското първнство за юноши до 17 години и до края на плейофите Нефтохимик ще играе именно там домакинските си срещи. От СТК също така решиха да се измести двубоя от събота в петък, което е по-малко от 48 часа след мача на железничарите от решителния за тях мач с Черноморец за Купата на България. Само ден и половина почивка за футболистите между два мача е крайно недостатъчна, но явно в Локо са уверени в своите сили и са приели промяната, наложена от БФС за която обаче и двата отбора трябва да дадат съгласието си.

Преди двубоя нафтата има кадрови проблеми с участието на няколко от ключовите си футболисти в мача. Това са СТанислав жеков и Любомир Божинов, както и контузеният преди две седмици Емануил Манев. Все още от бургаския клуб не разкриват дали някой от контузените няма да е в състояние да играе. Нефтохимик тренира през седмицата на терена в Долно Езерово, който благодарение на доброто време малко "живна" и с някои уговорки може да се използва за провеждане на занимания. През седмицата Нефтохимик тренира главно тактика, а за някои от футболистите имаше и допълнителни занимания.

След мача с Черноморец, отборът на Локомотив се оттегли в Поморие, където се провежда лагера на отбора за мачовете с двата съперника от морето. След снощния мач за Купата в отбора няма футболисти с оплаквания и треньорът Стефан Генов ще може да разчита на всички свои състезатели за плейофния двубой с Нефтохимик.