Кобилкина изпадна в размисли за женската вибрация

Ако искаш мъж - работи върху себе си и той сам ще дойде, съветва сексложката

Сексологията е хубава наука. Ситуацията става още по-сладка, когато към картината добавим красива рускиня с доста съмнителни познания по български език. Ако досега не сте разбрали, нямате профил в социалната мрежа Facebook или пък просто се далечен роднина на Фред Флинстоун, иде реч за Наталия Кобилкина.

В ранния следобед днес тя изпадна в едно от традиционните за нея „състояния“, отдавайки се на размисли и... страсти на сексуална тематика. По-специално темата е свързана с това дали е работа на жената да си търси мъж. Публикуваме текста без редакторска намеса:

„Работата на жена не е да търси мъж! Къде сте видяли как принцесата си бяга по барове и си търси принц?!
Ако искаш мъж - работи върху себе си и той сам ще дойде!
Може дори ти почука на врата или да прати покана в фейсбук като приятел.
Какво правеше принцеса докато чакаше принца?
Тя полагаше грижа да изглежда красива, правише женски работи, събира енергия и топлина, вярва в добро, чете и учи за да има за какво да говори с принц.
И когато ти имаш в себе си женска енергия - той сам идва.
Мъжете, които се появяват в нашия живот изцяло отразяват каква енергия имаме в себе си!“

Накрая Кобилкина се отдава на размисли и за вибрацията. Според нея ако една жена не получава това, което иска под формата на мъж, проблемът не е у него. А „Проблема, че нямаш женска енергия и имаш низка вибрация и време за вдигане и събирането на енергия. Не търси нищо, докато вибрация ти е низка. Ще бъдеш само разочарована.
Всичко е въпрос на вибрация! Вдигай я!“.