Пловдив представи пътищата на цивилизацията в Румъния

Мисия Пловдив

21-03-2014, 17:37

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ВИДЕО: Минете по пътищата на цивилизацията в Пловдив

Пловдив се представи като привлекателна дестинация на международното туристическо изложение (TTR), провело се в периода 13-16 март в Букурещ, похвалиха се от общината.

Това е най-голямото изложение в Румъния. На него местни, международни туроператори и други организации от бранша представят възможностите за различни видове туризъм по целия свят.

Община Пловдив се включва в изложението за втора поредна година. Сега участието ни е в рамките на проект "По пътищата на цивилизацията, осъществяван в партньорство с общини Асеновград и Родопи.

Рекламирани бяха най-разнообразни и представяха възможностите за различни видове туризъм в района Пловдив-Асеновград-Родопи. Интерес за посетителите представляваха и специалните материали, изработени по проекта и популяризиращи двата специални маршрута – "Виа Диагоналис през вековете" и религиозния маршрут.

Специално внимание бе обърнато и на Международната среща на туроператорите, която вече се превърна в традиционна за града и през май ще се състои нейното четвърто издание.