Реформаторският блок със своя структура в Карлово

Мисия Пловдив

22-03-2014, 14:54

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Подписаха учредителното споразумение за "Реформаторски блок"

Представители на СДС, ДСБ и България на гражданите учредиха предизборен щаб на Реформаторския блок в Карлово

Представители на местните структури на СДС, ДСБ и България на гражданите учредиха местна структура на Реформаторски блок в Община Карлово. В срещата, която се проведе в Синдикалния дом, участваха членът на националното ръководство на Реформаторския блок – Найден Зеленогорски и представители на три от партиите, участващи в блока – „България на гражданите“, СДС и ДСБ.

СДС – Карлово бе представено от председателя на местната структура на партията Антон Минев и зам председателите д-р Иван Моллов и Анастасия Чолакова. От ДСБ участие в срещата взеха Председателят на партията в Община Карлово Бонка Карчева-Гичева и Регионалният координатор за Пловдив област Борислава Тонева. „България на гражданите“ се представляваше от Димитър Танев - член на Националния съвет на партията, Делчо Бакърджиев- областен председател и представителите от местната структура – Тошко Стоев, Милена Угренова, Матей Пенчев и Илия Илиев.

Участниците в срещата постигнаха консенсусно решение за създаване на общински предизборен щаб на Реформаторския блок, в който на паритетни начала да участват представители на политическите сили от блока. Идната седмица щабът ще формира своя състав и фактически ще започне работа по изборните задачи. Участващите в срещата решиха единодушно, в най-близко време да се създаде в Карлово Обществен съвет, включващ изявени общественици, споделящи идеите на Реформаторския блок.