Изпратиха обесилия се барабанист с грандиозен скандал!

Животът

23-03-2014, 09:09

Снимка:

БЛИЦ

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Известен пловдивски барабанист се обеси с въже от простор

Жена се кара с брата на покойника над ковчега на Милко Узунски

С грозен скандал изпратиха в последния му път самоубилия се в петък сутринта бивш барабанист на Виевската фолкгрупа Милко Узунски. Над все още неизстиналото му тяло представила се за изключително близка на опечаленото семейство Соня Иванова се изпокара с брата на починалия Милко – Емил Узунски.Викове и крясъци огласяха тишината на Рогошките гробища в Пловдив, където се състоя погребението, и шокираха както присъстващите на траурната церемония, така и непознати хора, предава БЛИЦ.
„Ти защо ме риташ, бе? Как не те е срам да псуваш?”, крещеше агресивната дама. Емил Узунски не й остана длъжен, като я нарече „простачка” и хукна към нея със свити юмруци. Присъстващи мъже обаче успяха да го удържат, но изпадналият в шок брат на починалия продължи да се възмущава от поведението на уж близката на семейството.
„Коя си ти и защо се месиш? Заради теб стана всичко. Ти си виновна”, й извика създателят на Виевската група. От своя страна Иванова не му остана длъжна, като продължи да крещи и да ръкомаха, събирайки погледите на всички присъстващи в траурния парк.
„Ти от колко години не си виждал брат си? През всичките тези години аз бях до него и жена му. Не им знаеш проблемите”, продължи да вика участничката в скандала. Емил Узунски направи няколко крачки назад, където няколко мъже, сред които и шефът на „Пайнер” инж. Митко Димитров, започнаха да му говорят тихо и да го успокояват. Малко по-късно Емил отново пристъпи кротко към напетата опечалена, като й поднесе своите извинения, без да получи в отговор същото.
„Как не ги е срам? Грехота и срамота е да се карат на гробищата точно по време на погребението”, коментираха тихо други опечалени. По думите им изявленията на Соня Иванова, че Росица Пейчева и покойният барабанист Милко Узунски не са били никога женени, не били верни. Самата певица в многобройните си интервюта е признавала, че е омъжена от дълги години щастливо за голямата си любов Милко. По думите на техни близки двамата обаче се развели тайно, защото не искали да притесняват децата си.