Марина и Бориса си премериха пластичните операции

Тютюнджиева ще съди охраната на звездите, не била спала със Силвестър Сталоун

Луд скандал си заформиха за пореден път участничките в "Къртицата" по ТВ 7 - моделката Бориса Тютюнджиева и 26-годишната Марина Мицич, която е майка на две деца. Риалити звездите си премериха пластичните операции и корекции. Според Марина моделката си е имплантирала кост в брадичката. Бориса пък контрира, че Мицич има ботокс и хиалурон. "Бориса има пет на брой корекции, а аз имам един бюст, защото съм родила две деца", коментира Марина. Това изказване предизвика остра реакция от страна на Бориса, която подскочи с реплика за Марина: "Тя си слагала хиалурон и ботокс".

"Бориса, аз имам кореции, имам бюст и си поддържам лицето с хиалуронова киселина, за да ми изглеждам добре. За последен път коментирам Бориса, защото ми е безинтересна, но ще кажа, че тя има фасети в устата, а в брадичката си има или присадена кост, или имплант. Косата й от корена й също е изкуствена", категорична е Марина. Заради скандала волеболистът Евгени Иванов заяви: "Срам ме е, че седя между вас".

Бориса Тютюнджиева влезе в конфликт и с представящия се като охрана на US-звездите Емил Каменов заради твърдението му, че се е мятала на врата на Силвестър Сталоун. "С теб личен конфликт нямам, аз Сталоун на живо не съм го виждала, не знам как ти се е родила в главата подобна инсинуация, че съм спала с него. Аз не съм треторазреден модел, имам имидж, който градя с години. Благодаря на Господ, че родителите ми са ме изградили с много добра ценностна система. Имаш пълното право да ми кажеш каквото искаш, но в съда. Аз няма да толерирам каквато и да е била спекулация. От моята уста за теб не е излязла лоша дума. Оттук нататък, който си позволи да ме злепоставя, аз ще си потърся правата в съда. Ще те съдя до дупка", заяви Бориса. Тя бе категорична, че ще заведе в съда всеки, който си позволи да кажа нещо, с което я злепоставя.

Според адвокат, който бе поканен в студиото на предаването, спорът била ли е Бориса със Сталоун или не, може да го реши единствено холивудската звезда. Но е малко вероятно той да дойде в съда, дори и да бъде призован.