Седмичен хороскоп

Животът

24-03-2014, 07:01

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

При Везните напрежението намалява, а Скорпионите се заемат с разрешаването на проблеми

На Овните им предстои плодотворен етап, а за Телците седмицата е ярко позитивна. Близнаците ще реализират делови проекти, а Раците да не се отпускат. Най-важен за Лъвовете е вътрешният баланс, а Девите да действат усилено. При Везните напрежението намалява, а Скорпионите се заемат с разрешаването на проблеми. Стрелците са състезават по нервност с огнените Лъвове, а Козирозите да засилят деловото партньорство и съдружната дейност. Водолеите ще се радват на успех, а Рибите да се владеят. Вижте подробния хороскоп за седмицата за всяка една зодия.

ОВЕН

Предстоящ плодотворен етап

Представителите на Овен навлизат в период за делови напредък, чиято продължителност обхваща два до три месеца. Това е етап за мощни действия. Няма е лесно, но чрез енергичността си ще постигнете успех. Особено важно е да наблегнете на укрепването на позициите си – лични, обществени и професионални. Напрегнат, но успешен делови петък. Уикендът е ползотворен. Делниците до сряда включително ви сблъскват със затруднения. Четвъртък е спокоен.

ТЕЛЕЦ

Ярко позитивен период

Много хубава и надеждна седмица, предоставяща чудесни условия за осъществяването на деловите проекти, за провеждане на важни срещи и за договориране на съвместни ангажименти в бизнеса. Несъмнено ще има и трудности, които следва да преодолявате, но кога не е имало такива. В петък бъдете активни. Събота носи личен успех. Неделя ще е нервна и неуютна. Делниците са добри от гледна точка на постижения. Усилията ви ще са надеждно подкрепени.  

БЛИЗНАЦИ
Хубава делова реализация

Кратката характеристика на предстоящия делови период за вас звучи по следния начин – осъществяване на проекти и реализиране на очакваното. На голям процент от родените в зодията предстои да отстраняват пречки и проблеми, но ще се справите успешно. В отношенията си към партньори – включително семейния, бъдете по-сдържани. Петък е труден, а събота е чудесна. Неделя и понеделник са нервни и напрегнати. Следващите делници са успешни.

РАК

Не се отпускайте

Странното при Раците през предстоящата седмица е, че притежавате достатъчно лични, а и социални възможности, за да не се поддавате на провокации от какъвто и да било вид, а на практика се оказва, че сте уязвими и сте готови да занижите усилията си. Овладейте преждевременно развитието на подобна влияния. Петък е успешен и печеливш. Добър е шансът ви и през уикенда. През делниците демонстрирайте твърдост, за да реализирате целите си.

ЛЪВ

Демонстрирайте балансираност

При Лъвовете нивото на агресивност е завишено, но не се очертават фрапиращи ситуации, които биха ви извадили от емоционално равновесие. Делниците на се съвсем гладки, но явно и никой не очаква това. Естествено е, че ще се наложи да действате и чрез волеви усилия, за да овладявате импулсивността си.  За успеха ви в петък са необходими повече усилия. Такива ще са необходими и за всички останали дни, като не пропускате да поддържате вътрешен баланс.

ДЕВА

Действайте усилено

Предстоящият седемдневен период е неразривна част от по-дълъг времеви етап, възлизащ на около седемдесет дни, тъй че във връзка с проектите за бъдещето, е редно да се съобразите с това време. Мобилизирайте се за седемдневието. Необходимо е да действате с повече усилия. Наблегнете на контактите!Ще ви подкрепят влиятелни приятели. Петък е успешен и печеливш.Уикендът ще ви радва с постижения. Делниците ще са по-напрегнати. Поддържайте баланс.

ВЕЗНИ

Напрежението намалява

Много напрежение се натрупа през последните месеци у Везните. Нервите на мнозина вече не издържат. И предстоящото седемдневие ще е напрегнато, но вече ситуацията е съвсем различна, и определено обещава благоприятно развитие. Ще получите мощна навременна подкрепа от външни фактори. Добра вест е, че успешно ще решите належащи проблеми. Петък е печеливш и успешен. През уикенда е повишена нестабилността. Делниците са сполучливи, но и нервни.

СКОРПИОН

Решаване на проблеми

Скорпионите ще се заемат с решаването на проблеми, които за едни от зодията са лични, а при други се свързват със службата. Позицията зи е предимствена и няма никакво съмнение, че ще успеете да осъществите целите, които преследвате, дори за някои процесът са се удължи във времето. Петък ще премине твърде успешно. Почивните дни са динамични и нервни. Понеделник ще е доста радостен.Вторник е чудесен, а сряда и четвъртък са по-напрегнати.

СТРЕЛЕЦ

Устремете се към емоционално равновесие

Креативната крачка, която Стрелците трябва да направят засяга емоционалната стабилизация на родените в зодията. Нервността ви е много висока, и обикновено действате рязко, а тази тактика е противопоказна за положителното развитие на взаимоотношенията, и съответно за преследваната реализация. За успеха се в петък следва да сте по-концентрирани. Събота е неприятна, а неделя е сполучлива. Благоприятният делник е вторник. Другите са нервни.

КОЗИРОГ

Укрепете и засилете деловото взаимодействие

За Козирозите настъпва етап от три месеца, през който следва да засилят деловите взаимоотношения с колеги и партньори, за да се реализират на много по-високо ниво. За цитирания период ви предстои силна борба, която ще започне още през това седемдневие. Два, а за някои три от дните са с негативното влияние. Това са петък, събота и четвъртък. Особено неприятна ще е събота. Останалите три – неделя, понеделник и сряда са успешни и благоприятни.

ВОДОЛЕЙ

Успехът е преобладаващ

Хубав и благодатен седмичен етап, през който Водолеите ще действат успешно за реализацията на деловите и личните си цели. По-сполучлива ще е деловата им изява, макар че при някои ще избухнат много остри конфликти. Проблеми се очертават в приятелските среди. Ще има зли дела и коварство. Петък ще е успешен. В събота внимавайте! Денят е много тежък. Неприятен се оказва и понеделник. През останалите ще има напрежение, но ще са успешни.

РИБИ

Владейте нервите

От голямо значение за служебния успех на Рибите през периода се оказват взаимоотношенията с колеги и с хора от средите на бизнеса. Не са необходими много усилия, за да ги поддържате хармонични, а ползата ще е голяма. Етапът е чудесен за провеждане на преговори, са договориране и за спечелване на конкурси. Петък ще е напрегнат и неприятен. Уикендът и делниците ще бъдат благоприятни, но е изключително важно да владеете високата си нервност.

Източник: zajenata.bg