Лозанова направила Алисия известна

Пловдивчанката си позволи да сипе с големия черпак и на миските

Без значение, че името на Алисия се върти в светските среди още преди Николета да изгрее на звездния небосклон, плеймейтката гордо заявява, че певицата не се е прочула с творчеството си, а благодарение на името на Ни Ло, предава HotArena.net.

Не съществува интервю на двете съперници, в което интервюиращият да не пита едната за другата. И това се случва в продължение на години, напомни ни „Предаването на Карбовски“.

Лозанова е с добри отношения със сина на изпълнителката от „Ара“, но не и с нея. "Тя не беше ли певица – не трябва ли да става известна с песните си, а не с името ми!?", отговори на въпроса с въпрос жената на Валери Божинов.

Така и така намекна, че заслугите за известността на Алисия са нейни, лаконично добави, че "и нея може да я издържи на гърба си без проблем".

Егото на плеймейтката се увеличава с всяка изминала седмица, а това няма как да не остане незабележимо. Вече е научила и някои по-напудрени думички, благодарение на ПР-ката си.

По интонацията на водещата пролича, че освен, че имаше привилегията интервюто й да е на запис,  е имала и предварително въпросите, на които ще дава отговор. Бе научила наизуст какво трябва да говори и нямаше нито един момент, в който да се замисли или да импровизира.

За коалицията Моника-Андреа-Алисия сподели, че попринцип слабите жени се събират в съюз срещу по-силната. И тук пак идват въпросите - какво всъщност не могат да разделят, защо се счита за силна - не е показала да е такава, и изобщо има ли конкуренция и битка между тези четири госпожи или тя е само в нечие въображение?

Лозанова си позволи да сипе с големия черпак и на миските - че били с посредствено поведение, което ни навежда на мисълта, че тя умишлено се опитва да забрави също колко посредствена беше, когато изгря, по не особено престижен начин. Вероятно изпитва срам, но никога няма да си го признае.