Подарък и подкрепа за Гери от Общината

Стара Загора Лайф

24-03-2014, 16:37

Снимка:

Община Стара Загора

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гери ще пее в концерта на финалистите от „Шоуто на Слави“ в Стара Загора

Ръководството на Община Стара Загора поздрави талантливата Гери

Таблет  получи 10-годишната Гергана Тодорова от кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров. Той й бе връчен от зам.-кмета Иванка Сотирова с благодарност за радостта, която донесе на Стара Загора, с участието си във финала на конкурса за избор на екранна партньорка на г-н Андреев в "Шоуто на Слави".

На срещата в общината присъстваха още родителите на Гери- Диана и Иванко Тодорови, музикалният педагог и ръководител на вокална школа „Звездопад" Мариана Димитрова, класният й ръководител Радка Димитрова и председателят на Общинския съвет Емил Христов.
Приемам се като звезда, но не се възгордявам, каза Гери. Моите съученици много ме подкрепят и се радват за мен, за което много им благодаря. Що се отнася до уроците в училище, не е лесно да наваксвам, но се справям.

Декларираме подкрепата си както за Гери, така и за всички таланти на Стара Загора, подчерта Иванка Сотирова. И се надяваме, че ще я виждаме на сцените в града, както за празници като 24 май, така и за Деня на Стара Загора – 5 октомври.

Община Стара Загора ще подпомогне и участието на Гери през месец юли в престижен конкурс за млади поп изпълнители в Словакия.

Поради големия интерес към предстоящия концерт на 30 март на сцената на операта, Община Стара Загора информира, че поканите за него се осигуряват и се дават единствено от организаторите на събитието - екипа на „Шоуто на Слави".