Георги Стоев – Бирмата – голямата любов на Преслава

Изпълнителката смята, че е седяла твърде много време

Фолк певицата Преслава продължава с разкритията за връзката си с Георги Станоев-Бирмата и призна, че той е голямата й любов и мъжът до нея в момента. В радио интервю дивата бе категорична, че в лицето на пернишкия бизнесмен е открила сродната си душа и се чувства щастлива.

Тя призна и от какво се страхува и какво най-силно желае в личен план:

„Много е трудно човек да си признае от какво се страхува, особено ако е суеверен. Може би е клиширан този отговор, но не ми се стои сама вече. Колкото и хората да си мислят, че съм обкръжена от толкова много любов, не ми се стои сама... Сякаш много съм стояла сама, твърде много. Може да се изписвали какви ли не неща, но е имало години, в които съм била сама. И съм се сещала за думи на Мария как казва: „Пете, прибирам се от концерт или от участие - нещо, което много ме е вдигнало, много ми е готино, и искам да си го споделя с някой, а няма никой вкъщи. Лягам си не в спалнята, където съм си направила всичко да ми е страхотно, отивам на дивана, включвам телевизора, някой нещо да ми говори отсреща и лягам там”.

Запитана дали сърцето й подсказва, че вече е намерила любовта на живота си, тя не крие трудностите в сегашната й връзка, но е убедена, че в нея има силни чувства.  Преслава още, че с приятеля си Жоро се чувства не като изпълнителката, която всички познават, а като съвсем обикновено момиче и това я радва, пише „Лайфстайл“.
"Той изобщо не е в моята сфера. Аз с него не разговарям за кариерата ми, нито го занимавам с това. Не е в час. Някой път ме пита: "Къде си, що си?" -  ние постоянно се чуваме и сме заедно, но изобщо не го вълнува кариерата ми".