Део пак влюбен в Елена

София Лайф

24-03-2014, 19:31

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Блондинът още си мисли за танцьорката Елена Добрикова, независимо, че от месеци има друга приятелка

Тежка любовна драма измъчва  Део. Въпреки че си има ново гадже - мулатката Мариана Станчева, и твърди, че е много влюбен в нея, блондинът все още таи романтични чувства към бившата си приятелка Елена Добрикова, пише "Всеки ден".

Двамата с танцьорката се залюбиха по време на предишното издание на шоуто „Денсинг старс", а впоследствие двойката от дансинга се прехвърли в реалния живот. Бурният им романс обаче просъществува едва няколко месеца след края на предаването. Двамата се разделили съвсем мирно и кротко, като приятели. Оказва се обаче, че нещата не стоят точно така.

Кръшната брюнетка била тази, която сложила край на връзката им под претекст, че не може да се занимава с вдетинен и несериозен 40-годишен мъж. Део обаче продължавал да я търси месеци наред и когато разбрал, че отново ще участва в „Денсинг старс", побързал да звънне на продуцента Нико Тупарев с молба да го вземат за участник или поне да го вкарат в шоуто за някаква изява по време на лайвовете. Така при последните елиминации водещият, заедно с Рафи и компания, отново се оказа на сцената, редом до бившата си изгора.

„Още страда за нея, то се вижда, зяпаше я с влажен поглед цяла вечер", бяха само част от коментарите на наблюдателни клюкари в залата.